Toimitus

Toimitus

Tervetuloa MuotiTyyli -kauppaan. Tarjoamme ilmaisen postituksen kaikille tilauksille.
Tukemamme kuljetusmuodot ovat: DHL, UPS, FedEx, Epack ja posti kuriirit eri maissa, kuten: Singapore Post, France Post, Hollanti Posti, Norjan Post, Deutsche Post, Ruotsalainen Post, Tanskan Posti, China Post, Puolan posti, Italian posti jne.

Huomaa: Ole hyvä ja täytä tilauksesi kuittiosoite huolellisesti varmistaaksesi, että osoitteesi on oikea. Joten voimme toimittaa tilauksesi onnistuneesti.

Tarjoamme erilaisia ​​kansainvälisiä kuljetusmenetelmiä tilauksesi yksityiskohtien mukaan.

Toimitusaika = käsittelyaika + toimitusaika.
Käsittelyaika = 1 ~ 3 arkipäivää, käsittelyajan vaihtelu ostettujen tuotteiden perusteella.
Lähetysaika = Arvioitu toimitusaika on 5–12 työpäivää.

Suurin osa tilauksista, mukaan lukien tuotevalinta, laadun testaus ja pakkaaminen, käsitellään 48 tunnin sisällä tilauksen vastaanottamisesta.
Myöhemmin tilaamme tilauksen. Kun teemme tilauksen, järjestelmämme lähettää sinulle automaattisesti sähköpostiviestin, joka sisältää toimitus tiedot, mukaan lukien: tilauksen seurantanumero ja seurantalinkin osoite.

Jos et ole saanut tilauksen seurantanumeroa 72 tunnin sisällä tilauksen tekemisestä, ota meihin yhteyttä ajoissa.

Huomaa: Voimme lähettää tilauksesi postilaatikkoosi (jos sinulla on postilaatikko kotona), tarkista postilaatikkosi!

Vaihda järjestys
Jos joudut muuttamaan tilauksen tietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 24 tunnin sisällä tilauksen tekemisestä muuttaaksesi tilausta ajallaan. Yli 24 tunnin kuluttua sitä ei voi muuttaa, koska kun tilauksemme on luotu, se alkaa heti tarkistaa tavarat ja lähettää ne pois.

Poista tilaus
Jos joudut poistamaan tilauksen yksityiskohdat, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 24 tunnin sisällä tilauksen tekemisestä pysäyttääksesi tilauksesi ajoissa. Yli 24 tunnin kuluttua et voi pysäyttää tilaustasi, koska tilaus on ehkä käsitelty.

Jos sinulla on kysyttävää toimituksesta, ota meihin yhteyttä!